Valborg!

Önskar er en trevlig Valborgsmässoafton!

Själv åker jag och jobbar nu.

Kram kram

Frulle

100media_imag008 (MMS)

Dagens frukost består av två knäckebröd med leverpastej och gurka, en smoothie av en banan, saften från en apelsin, och två kiwi.. Som så många mornar förut. Så gott!


Så här ser det ut i våran säng en helt van...

100media_imag007 (MMS)

Så här ser det ut i våran säng en helt vanlig onsdagmorgon.. mys på hög nivå, synd att man var tvungen att åka och jobba.


Mobilblogg

100media_imag007 (MMS)

Testar att mobilblogga lite då. Doris och jag har varit ute och gått, och nu sitter vi ute i solen.. 17 grader, underbart! Jag njuter av varje sekund.


Ledig tisdag

Har varit ledig igår och idag, himla skönt!

Och igår måste jag säga att jag gjorde riktigt bra ifrån mig motionsmässigt..
Cyklade 1 mil på dagen, och sen var jag på ett medelpass på friskis på kvällen, så idag känns kroppen riktigt genomkörd, skönt!

Idag ska jag åka och storhandla på coop tror jag, och sen blir det nog en tur till Plantagen, ska försöka hitta några fina buskar som jag kan sätta i min rabatt som jag gjorde förra sommaren :)
Vi får väl se vad det blir..

Vi hade Linda och Chrille här på grillmiddag igår, väldigt mysigt och gott!
Dom skulle till Barnmorskan idag kl 9, hon har ju gått över tiden en vecka och eventuellt skulle dom sätta igång.
Så jag väntar spänt på ett besked om hur det blir.. när som helst kanske det kommer en lite bebbe :)

Nu börjar solen komma fram, lovely!
Man kanske ska sätta på en tvättmaskin och sen hänga ut tvätten, det hade jag premiär för igår. Fast såklart så glömde jag tvätten ute över natten, så den får hänga en stund till.

Jag har tänkt att jag ska försöka lära mig att blogga från mobilen, och även lägga upp bilder från mobilen.. då kanske det kan bli lite fler inlägg, och lite spontana bilder då och då.

Tack för idag, slut för idag.

Solen skiner..

.. och då blir man glá!

Tänk vad vädret kan göra med humöret!
Igår var det snöblandat regn och grått, och man var låg och trött.
Idag när solen skiner är man genast på bättre humör, gladare och piggare!

Ska nog gå ut och sätta mig en stund i solen sen, så man kan behålla lite av brunskan (tack Anki för det ordet, flitigt använt här hemma) iaf i ansiktet.

Det där med bilder får ni nog vänta på till efter nästa helg, har nämligen lyckats skicka med pappa sladden till kameran hem. Men nästa helg ska vi dit, då fyller pappsen år!

Jag har blivit en riktig morgonmänniska.. Tror jag knappt har sovit längre än 8 sen innan vi åkte till Egypten. Tycker det är så skönt att gå upp tidigt, speciellt nu när det är så ljust. Man hinner med mer. Går hellre och lägger mig tidigt på kvällen.. fy så vuxet och präktigt det låter! Thats me :)

Ikväll och imorgon på dagen är det jobb som gäller, men imorgon efter jobbet ska jag upp till Jenny och hälsa på, det ska bli roligt och myyyysigt! Vi har ju inte setts på allt för lång tid, eftersom vi båda varit ute och sett oss om i världen :)

Kramis

Home sweet home..

Äntligen har vi fått komma hem.. Det var väl skönt med lite extra semester, men det var jobbigt att inte veta NÄR man får åka hem, det mesta av njutningen försvann.

Men i övrigt har vi haft det jättehärligt!

Jag fick feberattacker några nätter, men det var ändå inget som störde semesterfriden så mycket.. det var bara en dag som jag mådde riktigt dåligt och låg på rummet hela kvällen och hade feber.

Jag återkommer med lite bilder och så vid senare tillfälle..

Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma med Doris, har längtat otroligt mycket efter våra djur :)

Ska ta mig en kopp gott te, för det har jag också längtat efter!

Kram

Tomorrow tomorrow

Jupps.. ska bli jäkligt skönt att komma iväg. Det går väl an soliga och fina dagar, men gråa och urriga dagar som dessa längtar man ju otroligt efter sol och värme!

Idag håller jag mest på och tvättar och packar lite.. Pappa ska komma och hämta Doris snart, kommer sakna min skrutta!

Jag har köpt en ny telefon, så nu är jag också supermodern, som alla andra ;)

Hittills älskar jag den :) Fast det är jäkligt svårt att skriva på den, eftersom det är pekskärm, men det är nog en vanesak! Jag sitter och pillar på den hela tiden, finns ju så mycket finesser så det är inte klokt.. kommer ta en evighet att lära sig.
Jag förlängde mitt abonnemang, så jag fick köpa den för 1:-, det hade jag råd med!

Ni får ha det så bra här hemma när jag är borta.
Stor kram!

GLAD PÅSK



Vad ska ni göra i Påsk? Äta godis? Äta ägg?
Jag ska mest jobba, men på påskafton blir det först lite påsklunch på jobbet och sen åker vi till mamma och Lasse som är i stugan. Skönt att komma bort en dag iaf :)

Dagarna kryper verkligen fram nu, helt sjukt! När jag är på jobbet känns det som om jag får ta en timme i taget..
Men som sagt, kommer jag bara till lördag eftermiddag så är första delmålet avklarat ;) Bara två arbetspass kvar till dess!
Idag verkar det ju bli underbart väder, som gjort för en långpromenad innan jobbet.. Me like!

Påskpuss!

RSS 2.0