Gudomligt söt!

mmm.. vi hittade en ensam, lessen och övergiven liten kattunge utanför huset idag, jättesmal! Men med päls som en riktig liten hårboll :-) Underbart söt! Just nu ligger knyttet på min axel och sover!
Doris har typ adopterat den redan, hon tvättar och fixar och donar! Dom är väldigt söta ihop, även om hon kanske är lite väl stor för den där lilla, det blir lite hårda tag ibland.

Förhoppningsvis så är det någon som vill ta hand om krabaten! Jag skulle gärna göra det, men han jag bor med verkar inte så pigg på det.. hmm!
Den har ätit lite uppblött torrfoder och sen lite lax, det tyckte den mycket om!

Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas att man får sova lite inatt!

På återseende!

Vardag igen..

Helgen har varit mycket bra! Festen hos bror min var trevlig, synd att vi inte hann stanna längre bara..
Festen hos Anki och Niklas var skitkul, även fast dom hade hittat på massa knasiga lekar och grejer som skulle göras :-) Men festen innehöll det mesta som en fest bör innehålla.. haha
Och det var mycket trevligt folk!
Bland annat så kom Anki och jag fram till att dagens rockringar är alldeles för små... Jag trodde lixom att jag var drottningen av rockring, vilket var heeelt fel, kunde ju inte alls längre.. bah!

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, så nu ska jag varva ner lite och sen gå och snutta kudde, ska upp och jobba imorgon bitti igen!

Till sist vill jag bara säga Tack tack tack tack till Lenisen för att du finns!! Utan dig vore jag bara en liten lort ;-)

Natti natti!

Kraam

Jobb

Sitter och laddar inför ännu en jobbkväll! Känner mig inte speciellt sugen, förkylningen sitter i och jag känner mig sliten..
Idag har jag i alla fall sökt två jobb igen, så det är bara att hålla tummarna och hoppas! Det ena var på ett gruppboende i Gnesta, det andra på en kortvårdsavdelning på Södertälje sjukhus.

Nu är det bara idag och imorgon, sen är det äntligen helg.. Kan tala om att det är 4 veckor sedan jag var ledig en helg sist, så det ska bli otroligt skönt! Och dessutom blir det ju party party hela dagen på lördag, inte helt fel.. :-)

Nu ska jag gå och göra mig lite lunch innan jag åker till jobbet!

Ha det underbart!
Kram

Bilder..

.. Nu tänker jag lägga in lite bilder från när vi var ute på sjön.. bland annat dom som jag tänkte lägga in för några dagar sen, men då inlägget försvann mitt i alltihopa, några bilder kom ju med då, men här kommer resten!! Mår lite bättre idag förresten, så imorgon ska jag jobba!

image73
Jag provade att köra lite båt :-)

image74
Doris leker med sin nyfunne vän Gordon!

image75
Tomas och Doris innan middagen på bryggan

image76
Bad..

image77
Mer bad.. :-)

image78
På bryggan innan hemfärden.

Sådär ja! Det var lite bilder det..

På lördag är det fest (gånger två till och med, hos Anders och Marita och hos Anki och Niklas) det ser jag verkligen fram emot, ska bli superkul! Skojigt att träffa nya människor också :-)
Hoppas på bra väder..

Nu tror jag nog att jag ska lägga mig och kolla på nån film..

Kraaam

Passande bild...

image72

Så förkyld

Huvvaligen!
Jag är dunderförkyld, heelt bakom flötet, har legat hela dagen.. Har så ont i kroppen så jag inte vet var jag ska ta vägen!
Nu har jag tagit två alvedon och ska snart krypa ner i sängen igen..

Återkommer när jag är piggare..

Kram

lessnade

oj oj oj, vad lessen jag blev nu.. hade precis suttit och skrivit ett långt inlägg och lagt in bilder och allt.. sen försvann allt! :-(

Då blir man inte glad!

Bilderna finns ju kvar i arkivet, så dom får ni ta del av så länge!
Det är från i måndags när vi var ute på sjön och en bild när Doris och Oliver gosar..

image71

image70

image69

Jobba jobba grilla jobba!

Min huvudvärk har släppt lite nu, otroligt skönt!
Idag har jag jobbat igen :-) Det är himlans roligt för det mesta faktiskt. De gamla är så glada och tacksamma
att man är där och hjälper dom, och en del av dom är riktigt riktigt roliga.. hehe! Man får så mycket tilllbaka, inte minst i form av kramar :-)

På torsdag ska Tomas på Metallica, skojsigt för honom, det hade vart roligt, men så svårt att få tag på biljetter och dyrt var det oxå :-(
På lördag tänkte vi försöka samla ihop lite folk och grilla lite och såklart dricka lite gott.., hoppas det är några som kan komma ;-)

Hmm.. det går inge bra för mina vänners husdjur just nu känner jag.. Anki och Niklas kissemiss Tiger är bortsprungen, och Lena och Peters lilla valp Tjabo ligger på Strömsholms djursjukhus för han har nå slags infektion i lederna, inte alls skojigt!  Hoppas det löser sig för båda två :-(

Nu ska jag krypa ner i sängen tror jag bestämt, ska ju upp 05.45 imorgon.. ve och fasa!

Godnattkram


Huvudvärk!!

Tror att jag håller på att bli sjuk, vilket jag inte alls har varken tid eller lust med! Huvudet dunkar som jag vet inte vad, och halsen är helt tjock! Usch och fy.. Trist att må så på sin lediga dag :-(

Ska nog gå ner och äta lite lunch och se om jag blir piggare av det!

Kram

Lite shopping..

Idag har jag hunnit med ganska mycket..
På förmiddagen malde vi köttfärs :-) Sen var jag och åt lunch med Linda och Charlie, en jättegullig hundvalp som hon var hundvakt åt. Sen åkte Anki och jag iväg till Botkyrka typ, där hade dom nån ny affär med massa billiga och roliga pryttlar :-)))Tyvärr är ju inte ekonomin på topp, men det vart lite godis(ooops) och en frisbee till Doran, den gillade hon!  Vi hann in en sväng på Hem Ljuva Hem i Järna oxå!

Ska snart försöka sova, ska upp och jobba imorgon igen, börjar 7.. suck! Tänkte ta mig upp i tid och inte försova mig som jag gjorde härom dagen, men det var iofs för att jag hade ställt klockan på fel tid! :-S
Börjar bli halvt senil tror jag, idag hittade jag en påse kycklingfileér i grönsakslådan i kylen, som jag tydligen har lagt där för några dagar sen, dom skulle ju inte alls vara där utan i frysen... dom var ju inte så fräscha nu, var ju bara att slänga! *morr*


Godnatt med er..
Kram


Sooool

Idag är det superhärligt väder och jag är glad att min älskling har kommit hem igen :-)
Nog för att han är och jobbar nu och vi kommer knappt ses nåt alls den här veckan mer än på nätterna när vi sover men ändå.
Jag njuter i fulla drag av min lediga dag idag :-) Ska snart ut i solen igen!

I helgen har jag varit hos mamma och lasse i stugan, det var trevligt, synd att det mest regnade..

Ha det underbart!
Kram

RSS 2.0