Härligt!

Åh vad härligt det är när man kan få den gråa trista vardagen upplivad! :-)

Idag var pappsen och jag ute på en långpromenad i skogen med Doris, då plötsligt ringer telefonen.. Vem finns i andra änden om inte min Lenis som undrar om inte vi kan ta en " mittiveckanvinkväll"! De behövde jag inte fundera länge på ;-)
Så jag ska hämta henne från jobbet kl 18 och sen ska vi äta och dricka lite vin.. supermysigt ju!

Annars händer det inte så mycket, har pluggat lite och pratat med Katta i telefonen nästan en timme,dom har ju köpt hus nu så hon hade mycket att berätta :-)

Ikväll åker Anki och Niklas till Brasilien.. men jag skulle inte alls vilja följa med, det är ju så skönt här hemma hmm... nåja! Nästan iallafall :-/   Men ni får väl ha det så jävla bra där då! :-P

Nähe, förbereda maten och sen dyka in i duschen då!

Kram på er..

Helgen

Så där... nu är denna hektiska helg över! Men den har varit himlans kul..
I fredags var det ju fest med astra, jag hade ju missuppfattat allting.. hehe (typiskt mig)
Trodde mer att det var nån liten tillställlning,typ middag för 50 pers eller nåt.. För festen var ju med nån ny organisation som min lilla grupp ska byta till. Men det visade sig att det var deras årliga fest med 500 pers och hur påkostat som helst, med artister och hela köret! Jag skulle ju åka hem 22.30 eftersom Tomas slutade jobbet då,ville verkligen inte det, för det var så himla kul, men sånt är livet. Var nog bra att jag åkte hem eftersom vi skulle upp på hundkurs lördag förmiddag.

I lördags kväll var vi hos Anders och Marita på Tapas-knytis, det var väldigt trevligt och väldigt gott :-)
Sen var det upp imorse och fara iväg på hundkurs igen, vi fick prova på att spåra i skogen, det var skoj!
Hem... slänga sig i duschen för att åka iväg och se när SSK vann över Bofors med 7-2! Tomas hade fått biljetter från jobbet och gratis är ju gott ;-)

Så nu känner jag mig lagom trött.
Tomas har åkt och jobbat, stackarn..
Jag ska snart gå och lägga mig och läsa lite i min sjukvårdsbok :-/

Har en ganska lugn vecka framför mig tror jag, ska bara träna och plugga. Men sen kommer ju helgen, då är de hundkurs, dop och första advent :-)

Sköt om er!

Tjingeling..

Weeeeehooo

Skönt att ha klarat det där jäkla provet!
Nu är jag börjat på en ny kurs, en lång en... Sjukvård, ska hålla på ända till vecka 5, den innehåller 4 veckors praktik också. Jag ska vara på IVA (intensivvårdsavdelningen), det ska bli mycket spännande, är nästan lite nervös!

Imorgon blir det träning igen.. skönt :-)

På fredag ska jag åka till Kay på eftermiddagen, sen ska vi ju på astrafest.. Men jag åker till henne så tidigt för det var länge sen vi sågs, vi har nog mycket att prata om nu :-)

Jag vet inte om jag har så mycket mer att tillägga just nu, ska gå ner och ta mig nåt att äta.
Sen ikväll måste man ju såklart kolla på Bonde söker fru ;-)

På återseende..

Plugg plugg!

Holá!
Idag är det mest plugg som gäller, prov på onsdag, så det gäller att ligga i :-)
Helgen har varit ganska lugn, hundkurs i lördags och Doris var så himla duktig, en av dom bästa hundarna i gruppen *stolt* Tänk bara om hon kunde vara lika duktig hemma som där ;-)
Igår var vi och hälsade på min bror och hans lilla familj. Xander börjar bli stor nu, en riktig going är han, så himla söt. Ett och ett halvt år och kan redan säga tack för maten :-)

Imorgon ska vi äntligen komma igång med träningen igen efter ett uppehåll pga sjukdom och så.
Ska köpa årskort, så sen finns det inga undanflykter!

En annan intressant sak jag har att rapportera är att Doris löper för andra gången, stor tjej nu ;-)

Och hörrnini som läser... Kan inte inte slänga in en liten kommentar så jag vet ungefär vilka ni är som läser, för det är faktiskt några stycken! Jag blir ju så nyfiken :-)

Bye så länge..

På bättringsvägen..

Nu mår jag hyffsat, har legat halvdeckad i några dagar, men idag tog jag mig i alla fall iväg på föreläsning. Etik var dagens ämne och det var faktiskt mycket intressant, väldigt bra föreläsare!

Imorgon hoppas jag att jag mår helt okej så att jag kan röja upp lite här, och framförallt tvätta undan lite, har ju snart inga kläder att ta på mig :-P
Måste börja plugga inför provet på onsdag också.. puh

På lördag är det hundkurs igen, det ska bli roligt.. Vi får hoppas att våran lilla primadonna kan vara lika duktig som förra gången ;-)
Annars blir det nog en lugn och skön helg, har varit ganska mycket på sistone, och det är en del på helgerna framöver också, så det ska bli skönt att ta det lite lugnt!

Nu är det snart dax för sängen!

Ha det fint..
På återseende..

Död höna och förkylning!

Jaha då sitter man här och mår risigt :-(
Har massa ont i halsen och är allmänt hängig i hela kroppen!
Lyssnar på hockey och dricker en kopp te som jag blev serverad av min älskling!

I fredags fick Doris tag på en av grannens hönor, så den dog ju! Det var lagom pinigt.. men som tur var så blev dom inte så arga.. hehe

I lördags hade vi teori på hundkursen, det var intressant, man fick lära sig mycket om hundar och hur dom funkar som man kanske inte riktigt visste.

I lördags kväll kvar vi hos Linda och Kristoffer i södertälje.. det var mycket trevligt! Drack vin, drinkar och faktiskt lite glögg :-) Åt ost och kex och snackade och spelade TP.. Kristoffer blandade ju lite väl starka drinkar kanske, så man mådde ju inte så strålande igår..hehe det var en riktig slappardag!'

Imorgon hoppas jag att jag mår bättre så att vi kan åka till gymmet :-)
Skulle vilja träna lite med Doris också, lite klicker och så tänkte jag sätta upp elstängselstolpar på gräsmattan så att vi kan träna lite slalom!

Bye bye

Hemma igen!

Nu är vi hemma igen efter några härliga dagar i Glasgow. Vi hade det riktigt bra!
Hotellet var kanske ingen höjdare, men sånt får man leva med! Massor med mysiga pubar! Maten var väl inte heller så bra, levde mest på mackor, typ subway! Men det är ju gott det med, men när man kom hem längtade man rejält efter riktig mat.
Vi har gått väldigt mycket dom här dagarna. Fast vi har också provat dom flesta transportmedel, taxi, tåg, tunnelbana och buss! Tunnelbanan var helt klar bäst, liten och jättesmidig, den gick som i en cirkel runt hela stan, en åt varje håll. Så vilken man än tog så kom man alltid rätt till slut! Det var suveränt.

När vi skulle åka till Whiskydestilleriet så var vi tvungna att åka buss, det var ingen härlig resa, 50 min skumpande. Busschaufförerna där körde ju inte som gudar direkt, hemskt var det!

Idag måste jag nog ta mig ill tandläkaren igen, har fortfarande ont i tanden som jag fick lagad för två veckor sen. Aj aj aj!

Jaså idag är det fredag, känns konstigt, vi har ju redan haft våran helg känns det som.. hehe

Men imorgon ska vi till Linda och Christoffer och dricka lite gott och bara umgås, har inte träffat dom sen jag fyllde år, så det ska bli superkul!

På återseende..


Nu bär det snart av!

Hinner inte skriva så mycket, måste börja packa!
Vi har varit på hundkurs idag, det var jättekul och Doris skötte sig bra! Vi fick prova agility, det var superkul, nåt att fortsätta med i framtiden kanske!?

Måste fixa allt nu, snart ska vi åka iväg och lämna Doris till Tomas föräldrar också..

Återkommer med en rapport när jag kommer hem igen.

Ha det så bra!

Bye

Lördag

130566-4


Idag är jag lite trött, vet inte riktigt varför, känns bara segt!
Men Kattis och jag ska åka och träna på eftermiddagen, så då kanske man piggnar till lite.
Annars händer det nog inte så fruktansvärt mycket idag, måste få mina däck bytta och hoppas på att Tomas kommer upp ur sängen nångång! :-)

Imorgon är det hundkurs med Doris, och sen vid 19 tiden så bär det av mot Skavsta för att till slut hamna i Glasgow.. Det ska bli superkul!

Nu snöar det här igen, men det är tyvärr plusgrader så det blir liksom ingenting av det :-(
Igår var det Idol, och jag tyckte att det var helt fel att Danny åkte ut, Cissi skulle ha åkt istället! Punkt slut!

Bilden här uppe föreställer mig och två av mina bästa vänner Lenisen och Kattis på min födelsedag!
Tänkte att det kanske ser lite trevligare ut om man har lite bilder :-)

Snart lunchdax!

Bye bye

Aj oj aj oj!

Shit "pom fritt" vilken träningsvärk jag har i låren, den här dagen kommer inte bli någon lek!
Vi som ska träna imorgon förmiddag igen, skulle tro att det blir mest armarna som får sig en omgång då!
Jäkla Konny och lura på mig massa såna grejer på gymmet som är så jobbiga ;-)

Får se om jag kan stappla mig ut på en promenad senare..
När Tomas vaknar ska det städas det är dax nu, ser ut som jag vet inte vad här hemma nu.

Imorgon hoppas jag få på mina vinterdäck, känner mig aningen isolerad nu!

Nu längtar man ju ganska skapligt till på söndag, ska bli sååå skönt! :-)))


På återseende..

Seger

SSK vann över AIK :-)


Huvva vilket snöoväder det har varit idag. Tomas tvingades ut för att byta vinterdäck på sin bil ikväll vi åtta tiden. -4 grader var det ute, och stackars honom tyckte jag.. men men.. Annars hade han inte fått åka till jobbet för mig! :-)
Men jag var allt lite orolig ändå när han skulle ge sig iväg!

Imorgon är det träning igen, det ska bli skönt.
Det är nån fläkt i min dator som hålle på att ge med sig så det låter som ett tröskverk här inne. Hoppas bara inte att den säckar ihop helt..

På söndag bär det av till Skottland, det ska bli riktigt mysigt faktiskt! Kul att se sig om lite i världen.

Nu ska jag krypa ner i sängen!
Ha det gott!

Bye

Doris när hon var bebis

Doris när hon var bebis

Oliver och Gandalf

Doris när hon var bebis

Lite snö och strömavbrott

Nu har det äntligen kommit lite snö, fast mycket är det ju inte, men det snöar nu också så jag hoppas att det blir mer. Doris blev alldeles lycklig när hon kom ut och såg att det var lite vitt ute, sprang som en tok och försökte ploga nosen i den lilla snön som fanns ... Hon var så söt så!

Imorse var det strömavbrott några timmar här, det är mindre kul. Eftersom vi har egen brunn så har ju inget vatten då heller. Man blir ju helt handikappad, vet helt plötsligt inte alls vad man ska hitta på.. Så jag gick och la mig en stund till ;-)

Idag kommer det nog inte att hända så mycket här, hade tänkt åka in till och träffa Linda samt åka förbi kamraterna på Astra en sväng,men ska det vara på det här viset så vill jag nog inte ge mig ut några längre sträckor med sommardäcken. Man vill ju inte halka...

Idag har jag träningsvärk i axlarna och bröstmusklerna, rodde 2000m på gymet igår, det känns!

Oj oj oj, nu snöar det mera här, härligt!
Ska gå ner och tända en brasa i kakelugnen nu så vi får upp lite värme här..

På återseende..

RSS 2.0