Stressig helg!

Usch det är inte kul när det är såhär stressigt..
Jobbade till halv tio igår kväll. Nu har jag precis ätit frukost och ska iväg med Doris på svampkursen.
Vädret är skittråkigt, grått, regnigt, dimmigt!
Direkt när vi kommer hejm från kursen, ca 12.30 så får vi vårat kött som vi måste ta hand om, det är väl sisådär 40kg.. Sen börjar jag jobba kl 16.. puh.. Så jag hoppas vi har hunnit få ordning på allt kött och köttfärs tills dess!
Åh imorgon bitti, dååå ska jag sova! Oj vad jag ska sova! Sen ska jag jobba igen på eftermiddagen..

Att jobba på Skafferi Kungsholmen var skojigt, mycket att lära sig, mycket folk, stressigt, men roligt!

Jag har två ställen till nu som jag ska jobba som timmis på.. Ljunbackens äldrecenter i Järna, där ska jag på inskolning nästa vecka. Och så ska jag börja jobba natt i hemvården i gnesta, där ska jag på inskolning veckan efter.. mycket nu! Det gäller att få ihop allt..

Nä nu är det dax att börja åka.. jag tänker ha mössa på mig!! Då slipper jag fixa håret och så slipper jag frysa! Det är ju riktigt urrigt ute!

Vill inte alls jobba ikväll.. Men som tur är så jobbar jag med Tove, så det ska nog bli bra ändå, bara man kommer dit! :-)

Kram

Trött

Idag har jag varit otroligt trött... har kommit på att det kanske finns en förklaring!
Jag var och lämnade blod igår, och har inte tagit dom dära järntabletterna som man ska ta, har heller inte ätit speciellt mycket idag, så det kan ju ha med det att göra.
Men det gick i alla fall mycket bättre att lämna blod den här gången, dom provade i andra armen, och där rann det på bra! Tur för dom det, annars hade det inte blivit någon blodgivare av mig.. Knepigt att vara svårstucken!

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig.. har några tuffa dagar framför mig!
Imorgon ska jag upp till Stockholm och jobba i morbrors lilla butik Skafferi Kungsholmen, det ska bli grymt kul faktiskt! Sen ska jag jobba på liljedal torsdag - söndag.. Jobbar tyvärr kväll hela helgen, lite trist men men vad gör man inte för pengar!

Hockeyn igår var kul.. 3 friska poäng! ;-) Skön start!

Nu blir det sängen!

Natti!
Kram

Äntligen!!

Imorgon börjar äntligen hockeysäsongen igen... åhhh vad jag har längtat!
Är riktigt laddad :-)
Ser verkligen fram emot morgondagen.. Tomas, jag och min bror ska först ut och äta thaimat sen ska vi på hockey!
Haha.. jag förstår att ni som inte är intresserade tycker att jag är helt rubbad med min hockey! Men det är ju bland det roligaste som finns att kolla på laget i ens hjärta ;-) Underbart kul helt enkelt!

Igår var vi ju ute på partaj, det var oxå skitkul! Kvällen började hemma hos Anki med lite bubbelvin och drinkar, sen tog vi taxi in till Björnlunda Golfbar för räkfrossa.. det var väl helt okej! Sen började Baccus spela och vi började dansa :-) Jäääätteroligt hade vi, och mycket roligt folk! Tyvärr så stängde dom ju ganska tidigt, typ ett tror jag, så då tyckte Anki att man kan ju inte bara åka hem och sova när man är på topp! Så vi skulle minsann ha efterfest! Så hennes svärmor körde oss hem till henne.. Väl där så upptäckte vi (mest Anki) att vi inte var så partysugna längre, utan att vi började bli ganska trötta, började ju faktiskt festa vid halv sex! Så efter lite vattendrickande och gaggande så tog vi en taxi hem! Hehe.. så kan det gå!
Lägger upp lite bilder från igår på min facebook sida så småningom!

Nu ska jag fortsätta slöa, för det är det ända jag har gjort idag, så skönt!

Kramis

Stackars min pälskling!

Idag har Doris och jag varit hos veterinären och tagit bort hennes lilla knöl.
Det gick bra, men just nu verkar hon inte må så himla bra :-(
Hon blev så irriterad på den där tratten hon skulle ha på huvudet, hon fastnade ju i allting!
Och jag upptäckte att hon ändå kunde komma åt såret med baktassen, så tratten gjorde ju inte så mycket nytta då.. Så först gjorde jag som dom sa hos veterinären, jag satte på en strumpa på tassen så att det inte skulle riva så mycket, men det vart ju inte så bra för då kunde hon ju knappt gå för det vart så halt :-/
Då kom min kära mor på en bra idé.. att jag kunde linda bandage runt magen på henne, för såret sitter på sidan.. och det var ju smart, för då skyddar det ju både mot att hon slickar på det och kliar med tassen.. Bra där! :-)
Men hon är väldigt trött och låg.. nästan apatisk ibland, bara sitter och stirrar! Hoppas hon är piggare imorgon!
Kan passa på att göra lite reklam för veterinären vi var hos oxå, Veterinärboden i Åker, det var kanon! Supertrevlig personal, och inte sådär dyrt som på tex Animalen, där dom pressar en på varenda krona! Nu fick jag till och med ett kuvert med frimärke på för att skicka in försäkringspappret! Och Doris klor klippte han av bara farten när hon ändå var sövd.. Så det stället ska vi verkligen fortsätta gå till!

Medan Doris var hos veterinären så gick jag en sväng i Mariefred, det är ju sååå mysigt där tycker jag! Vill flytta dit..
Många små mysiga affärer med massa fina saker.. Köpte två handdukar till badrummet :-)

Igår gick jag promenad med Anki, sen åt vi fajitas och kollade på Idol såklart, det var mycket trevligt!
Vi var och köpte biljetter till helgens bravader oxå.. Tro det eller ej men det är party på Björnlunda Golfbar, det låter det va? haha.. nä men det blir nog riktigt skoj! Först är det räkfrossa, sen spelar Baccus, ett lokalt känt band ;-)

Har fått lite tider som jag ska jobba nu iaf, känns bra.. men det vore ju trevligt med ett ordentligt jobb.. Har inte ens funnits några att söka senaste veckan :-(
Jobbar på fredag och torsdag, fredag, lördag, söndag nästa vecka..

Nu ska jag ta hand om lilla gumman..

Kram

Måndag igen...

Jag blir nog snart knasig av att gå hemma och inte ha något jobb!
Ska försöka ta vara på tiden så gott det går iaf, och göra saker man inte hinner med annars!
Idag tänkte jag till exempel börja plocka ur våra bokhyllor i vardagsrummet, för dom ska Tomas föräldrar köpa av oss, och dom flyttar ju till norrland på lördag så det börjar bli dax att plocka ur dom där hyllorna! Frågan är ju bara var man ska göra av alla glas tills vi har köpt nya hyllor!? Böckerna är det ju bara slänga ner i kartonger..
Jaja det löser sig väl..
Tänkte nog ringa till min kära morbror idag oxå, dom har ju köpt en liten butik på kungsholmen, och jag har hört rykten om att han är intresserad av att jag ska jobba lite extra där, och det är ju jag helt klart oxå intresserad av, det vore skitkul! Så jag tänkte i alla fall prova att åka vårat nya tåg här från Gnesta till Sthlm och gå och hälsa på i butiken och se hur dom har det.
Imorgonkväll ska jag träffa Anki, vi ska gå en långpromenad och sen hem till henne och fixa en god middag, det blir najs det!
Jag skulle ha tränat idag, hade bokat in mig på ett pass, men så har jag ju så himla ont i nacken så jag var tvungen att boka av det.. synd, för jag börjar ju faktiskt nästan tycka att det är kul att träna, hur det nu kan vara möjligt! Hoppas det här nacken skärper sig snart..

Kantarellkursen i lördags var superskoj! Doris var så himla duktig, det tog inte lång stund innan hon fattade vad hon skulle leta efter! Eftersom det var första gången så tränade vi ju bara på planen, och gick och lade ut kantareller, men det var kul ändå! Och nu har vi fått lära oss att använda klicker ordentligt, det är ju ett jättebra hjälpmedel!

Jaha oj nu har jag lyckats skriva ett långt ganska meningslöst inlägg igen.. hehe

På återseende..

Fredag

Då var det kanske dax att skriva lite här igen..
Vet inte om jag har så jättemycket att rapportera men ändå!

Har ganska ordentlig träningsvärk i armar och bröstmuskler idag.. lite i benen och magen också!
Var på Body Pump igår, det var jobbigt det, men ganska kul!

Vi var hos veterinären med Doris igår, för hon har en knöl på ena sidan, så dom ville kika på den.
Och vi kom fram till att den skulle opereras bort för säkerhetsskull.. så på onsdag ska jag dit igen och lämna in Doran där ett par timmar medan dom tar bort knölen! Frågan är ju vad man ska göra under tiden, veterinären är i Åker, hur sysselsätter man sig där i ett par timmar? Känns ju inte som om man sitter och åker hem och sen tillbaka igen direkt! Får väl åka in till Mariefred och gå där och fördriva tiden eller så..

Igår körde Anita och jag pappa till Karolinska, idag ska han börja behandlingen.. Han var lite oroad inför det här, och det tror jag det, skulle jag med vara!
Så nu är jag vakt åt alla djuren igen medan pappa är på sjukan.

Adios amigos.. eller nåt!
=)

Kram

Trött..

Uhh.. jag fattar inte, jag är så himla trött.. helt sänkt!
Har kännt mig helt nyvaken hela dagen.. jobbigt ju!

Helgen har varit skojig!
I fredags var vi ute och åt en jättegod 3-rätters middag i Mariefred.. mums!
I lördags var vi ju på kräftskiva hos Elin och Claes, det var mycket trevligt.. Dom hade ordnat så himla fint i sitt "magasin".. jättemysigt var det! Som en liten logdans nästan ;-)
Tror att vi var 16 st eller nåt sådant.. kul kul

Det är kanske bäst att jag går ner och plockar ur diskmaskinen nu.. har knappt lyft ett finger på hela dagen!

Jo jag var ju på intervju imorse.. men annars har jag mest gått och vart trött och tagit hand om alla djuren.. Pappa och Anita är i hennes stuga, kommer hem på onsdag, så jag är kovakt och hönsvakt och kattvakt :-)
Sen ska jag väl vara det resten av veckan oxå när pappa är på sjukhuset..

Hej så länge..
*gäsp*

Hurra hurra!

Ja då var man ytterligare ett år äldre då.. hujedamej vad tiden går fort!
26 år, det låter ju gammalt tycker jag ;-)

Jag fick en jättebra present av Tomas,  vi ska åka till kolmården och klappa vargar och vara med vargarna i en timme! Skitcoolt ju! Perfekt.. Jag älskar ju djur :-)

Ikväll ska vi ut och äta, vi ska till Strand i Mariefred.. det blir mysigt!

Igår var ju Lena här och firade mig lite, det blev ganska sent faktiskt.. typ 2 tror jag! Men skoj hade vi som vanligt!
Den människan har man aldrig tråkigt med :-)

Imorgon är det sista gången på Skojgilityn, nästa lördag börjar kantarellsöket!
Imorgon kväll ska vi på Kräftis hos Elin och Classe i Björnlunda, det ska bli riktigt kul.

Oj oj oj.. nu har jag verkligen inget jobb, nu är mitt schema på Liljedal helt slut, bara hoppas att dom ringer snart så man får jobba lite! Ska försöka ringa Ekhagen i björnlunda igen också, men det är ju aldrig nån som svarar där.
Jag överlevde både aerobicen och spinningen.. men herre jesus vad jobbig spinningen var, det var helt klart en nära döden upplevelse! Har aldrig svettats så mycket.. Och idag har man ju lagom ont i rumpen!

På torsdag ska min pappa läggas in på sjukhus :-(  Jag har lovat att skjutsa honom upp till Karolinska...
Hoppas att allt går som det ska och att han snart är frisk igen!

Dax att fortsätta göra ingenting :-)

Kram


Nu har det slagit runt..

Ikväll ska Anki och jag ut på våran promenad igen, och efter det ska jag på 90 min aerobic.. ja jag vet, jag måste ha fått något hårt i huvudet eller nåt, men så är det i alla fall!
Jag tänkte bli smal nu ... haha!
Imorgon ska jag på spinning oxå ;-)

Idag är det ju superhärligt väder, så jag tänkte snart ge mig ut på en promenad med Doris!

Imorgonkväll kommer Lenisen och ska ha en dag för tidig födelsedagsvinkväll med mig, jag fyller ju faktiskt år på fredag... ett år äldre, ett år närmare ålderdomen! Huvva!

På lördag ska vi eventuellt på kräftskiva i björnlunda, så det är fullt upp hela tiden nästan!
Men det gör inget, det är bara roligt ;-)

Hejåhå!

Kram

Kryssningen

Kryssningen var verkligen jätterolig! :-)
Fullt ös hela tiden..
Kattis och jag och några av grabbarna dansade oavbrutet i flera timmar.. såå kul!
Vi danskade så mycket så vi glömde bort att dricka, så det blev en ganska billig kväll för oss!
Vi drack nere i hytten innan vi gick upp till discot, men sen vart det inte så mycket mer!
Men det var skönt, för då mådde man ju hyffsat dagen efter..

Lägger väl ut några bilder här också..

image80

image81

image82

image83

image84

image85


Så trevligt hade vi ;-)
Ska väl försöka göra lite nytta idag tänkte jag, men vi får väl se hur det blir med den saken!
Först och främst ska jag gå in på www.ams.se och kolla om det kommit in några nya jobb!

Ha det finemang hörrni!

Kraaam

RSS 2.0