Bilder

130566-68
Jag och älsklingen igår

130566-67
Gårdagens middag

130566-66
Våran hundkursledare Åke med sina två Berner Sennen

130566-65
Några av hundarna som var med på promenaden i Trosa

130566-64
Doris åker båt...

130566-63

Jordgubbar

Har precis varit nere i jordgubbslandet och plockat lite gubbar! det är helt sjukt vad mycket vi har. Pappa sa att dom har plockat typ 30 liter och fryst in, och ändå finns det i överflöd :-) Härligt! Tänkte plocka lite i morgon förmiddag och ta med mig till jobbet, då blir nog gamlingarna glada!

I onsdags var vi ute och åkte en sväng med Tomas föräldrars båt, det var riktigt mysigt, Doris var med oxå, hon verkade gilla att åka båt!
Ska lägga ut lite blandade bilder strax, där kommer det vara båtbilder på Doran ;-)

Idag är jag ledig, så skönt så efter att ha jobbat heeela midsommarhelgen!

I helgen ska Doris och jag åka upp till mamma i stugan, så jag hoppas vädret blir bra så man kanske kan bada lite! Tomas ska iväg till värmland på Rallycross.

Igår var Lenisen här och åt och drack gott, det var så trevligt och mysigt! Vädret var perfekt och vi satt ute i kvällsolen och drack bubbelvin, helt perfekt :-)

Nehepp, nu är det bäst jag passar på att gå ut i solen igen, man vet aldrig när man får se den nästa gång..

Kram

Trevlig Midsommar!

Ville bara önska alla en trevlig midsommar!
Återkommer med mera en annan dag, ska precis åka till jobbet nu.. suck!
Vädret är ju inte så roligt midsommarväder precis, men men, man är ju van!

Kram

Städdag..

Vädret är ju inte mycket att hurra för idag, så jag tänkte att jag ska ha en städdag, har faktiskt inget bättre för mig :-)
Kan tycka att det kan vara ganska skönt att städa ibland, när man kan gå och småpula lite i lugn och ro, lyssna på musik och så, så det är vad jag håller på med nu! Ska strax äta lite lunch oxå..

Igår var vi hos min bror med familj och åt tacos, mycket trevligt :-)

Åh men det är ju så typiskt, det är ju inte direkt varje dag man blir bjuden på nån kul fest. Men nu har det lyckats sig så bra att Anki och Niklas ska ha sin sommarfest samma dag som Anders och Marita ska ha sin försenade 70-årsfest (30+40) och invigning av sitt nya kök! Ankis fest börjar vid tre och brorsans vid fyra.. hmm.. typiskt! Det får nog bli så att vi åker först till bror min och är där ett tag, en åker vi till Anki och Niklas och avslutar kvällen där.. heh, det blir nog bra! Tur att jag är ledig den helgen iaf så jag inte missar båda.

Känner mig så huslig idag, ska sätta in en stek i ugnen sen ;-) Mumma!

Jag hoppas på bättre väder imorgon så att man kan vara ute lite i solen! Fortsätter vädret såhär så kommer vårat hus vara skinande rent innan den här veckan är slut, haha!

Bäst att återgå till arbetet :-)

Kram

Njuta!

Det är vad jag ska göra närmaste dagarna, sen sätter allvaret igång igen!
Provet gick fint, så nu är jag i stort sett klar, väntar bara på att få tillbaka några uppgifter som är inskickade!

Alldeles strax ska jag till frissan och klippa och färga, det är alltid kul. Har inte bestämt vilken färg än, det får visa sig!
Sen tänkte jag faktiskt köpa lite bubbelvin, för vi måste ju fira att jag är klar :-)

Annars blir helgen lugn, vi är höns och kattvakt åt pappa, dom är i Anitas sommarstuga över helgen..

Oj nu måste jag gå och göra mig iordning så jag inte kommer försent till frissan!

Må gott och lev väl ;-)

Kramar

Imorgon...

... ska jag göra mitt sista prov, klarar jag det så är jag klar med mina studier sen! Det känns härligt, och lite läskigt!

I lördags jobbade jag först på dagen, sen var Jenny och jag i Skärholmen och shoppade lite :-)
På kvällen var jag hos Jenny och grillade, sen kte vi in en sväng till stan och tog några glas vin. Det var sååå himla mycket folk överallt, så det var svårt att hitta nåt ställe som man inte behövde stå i en 20 meter lång kö för att komma in och ta ett glas! Men några ställen hittade vi allt.. Det var trevligt!

Igår pluggade jag hela dagen i stort sett, för att hinna klar med uppgifterna som ska skickas in innan jag får göra provet, men det är klart nu :-) Så idag ska jag pepetera lite inför provet, så får vi hoppas att det sitter tills imorgon, hmm det brukar ju ha en förmåga att inte fastna så bra i mitt lilla huvud!

Ikväll ska vi på promenad med hundskolan, det är alltid roligt, det brukar vara runt 15 hundar! Så får vi hoppas att våran lilla fröken sköter sig! ;-)

Nähe.. böckerna kallar!

Ha det bra!

Kram

Inkallningskväll

Igår var Doris och jag på inkallningskväll med våran hundskola, det var jättekul!
Vi tränade inkallning i olika situationer och med andra hundar, bollar m.m som störningsmoment..
Doris var faktiskt jätteduktig och vi fick mycket beröm ;-)
Åke (läraren) tyckte att vi hade blivit så duktiga och att Doran hade blivit mycket lugnare, och det håller jag med om!
Hon kunde vara lös nästan hela tiden inne på träningsplanen, fast det var massa hundar som hon inte träffat förut.

I eftermiddag och imorgon ska jag jobba, känner mig inte ett dugg sugen faktiskt... speciellt inte efter passet igår, usch och fy säger jag bara! Ibland undrar man ju hur vuxna människor kan bete sig.. om det ändå vore de boende som betedde sig illa, men när det är personalen som beter sig som snorungar, fyy fan!

Tur att jag ska åka till Jenny och ha lite trevligt imorgon kväll. Först på eftermiddagen ska vi shoppa lite kläder :-)

Usch nu har jag lite dåligt samvete för Doran, hon kommer få vara ensam länge idag :-(
Cirka 6 timmar.. hon brukar aldrig behöva vara ensam så länge, men idag strulade ju till sig lite med jobb och allt, och pappa är ju mitt uppe i skörden, så han är inte hemma så mycket! Men hon klarar ju det, det är bara det att det känns så surt! Ska ut och aktivera henne lite nu, men hon orkar inte så mycket i denna värme heller...

Trevlig Helg!

Kram

Söööt!

Igår var jag hos Lenisen och grillade och drack lite vin, det var väldigt trevligt! Dom har ju köpt en liten rottisvalp, så himla underbart söt! Kommer lite bilder på han här nere :-)

I lördags var det ju Gnestadan, vå vi var in till öltältet en sväng, det var skoj, mycket folk.
När vi skulle hem fick vi icke tag på någon taxi, så det vart till att gå hem. Det gick bra men man var ju ganska trött, vi var hemma vid tre!

Här kommer lite bilder från senaste dagarnas händelser...


image56 

image57

image58

image59

image60

image61
Nu är våran uteplats som finast.. snart har alla blommor blommat ut..

image62


Så där ja...
Nu ska jag äta lite lunch..

Ha det skönt i solen!
Kram

Bra dag!

Idag har varit en händelserik dag..
Det började med att jag var och skulle lämna blod för första gången, jag var allt lite nervös!!
Kom dit och la mig i den dära stolen... sköterskan kände och klämde och stasade upp för att hitta ett bra blodkärl. Efter en stund frågade hon: -Har du bråttom?
Nej det har jag väl inte sa jag.
-Vad bra, kan du vänta på våran expert, hon kommer om 10-15 min.
Jo det går väl bra sa jag och gick och satte mig i väntrummet igen..
Sen kom hon som skulle försöka igen.. hon hittade nåt som hon trodde var ett kärl, men det kunde vara en sena oxå.. men hon stack där.. och när jag fick se nålen höll jag på att svimma bara av det.. huvvaligen, den liknade en trädgårdsslang i mina ögon just då! ;-) Det gorde ganska ont när hon stack in nålen, sen kändes det ok igen, men det rann så dåligt så hon var tvungen att hålla på och trixa och fixa, så det gjorde asont.. Hon frågade flera gånger om vi skulle avbryta, men jag bet ihop.. heh! Jag kände hur jag började kallsvettas och må lite illa, men jag tänkte att det här fixar ju jag, och det gjorde jag, för till slut var det klar! Sköterskan sa att det inte ska göra ont och att jag var så himla duktig som stod ut fast det gjorde ont. Kände mig som en 5-åring som hade fått ett bokmärke hos tandläkaren ungefär :-)
Jag var tydligen väldigt svårstucken fick jag veta..
Men nu är det gjort och jag hoppas det går bätte nästa gång...

Sen åkte Kattis och jag och köpte en telefon till mig, och den här gången SKA jag inte tvätta den! den är såå fin  ;-)

När jag kom hem så gick jag och hämtade posten.. hade fått två trisslotter från nån Sifo undersökning som jag fyllde i och skickade in för ett tag sen.. utan större förhoppningar satte jag mig och skrapade lotterna.. den ena visade 3*100kr.. kul tänkte jag, 100kr är ju mer än man brukar vinna.. sen kom jag på att det fanns en till ruta att skrapa, där det står hur många gånger vinsten man har vunnit. skrapade den och där stod det... GÅNGER 10! Super najs alltså! Jag hade vunnit 1000kr! Så telefonen jag köpt var ju nästan gratis då! :-)
Den här var det jag köpte förresten, fast svart..
image55

Nu är det dax att gå och sova!
Imorgon är det Gnestadagen, då blir det lite party och lite så ;-)
Då måste man ju vara pigg och glá!

Kram på er!

RSS 2.0